Fitness

  • Produse Sport:
  • 1044   1 - 20
Brand: Actuell Fitness   Categorie: Covorase
Stepper Fitness Master Sport Master Up Reglabil 67 x 27 cm Stepper-ul este un aparat fitness care simuleaza urcatul scarilor antrenand astfel picioarele si muschii gluteali, conducand la arderea caloriilor in exces si o tonifiere generala a... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Steppere Steppere Aerobic
Aparat ideal pentru efectuarea exercitilor abdominale. dar nu nu numai cu GymBit Wonder Core Smart poți efectua 8 tipuri de exerciții: abdomene pentru partea superioarăși cea inferioară, flotări, podul, forfecări, pedalat, exerciții... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Si Banci Abdomen Aparate Abdomen
Bara fitness este ajustabila Diametru de 28 mm Bara este din otel cromoat Maner din neopren... Detalii »
Brand: Axer   Categorie: Fitness Si Gimnastica Bare Tractiuni
Ideala pentru yoga, pilates, stretching sau alte tipuri de exercitii. Este realizata din TPE si nu contine PVC, BPA, plumb sau alte materiale toxice. Suprafata textila anti-alunecare, chiar si atunci cand se umezeste din cauza transpiratiei... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Saltele Si Covoare Fitness Saltele Fitness
Rola MASTER Spuma este fabricata dintr-un material durabil, rezistent la impact, polietilenă cu armături In mijloc. Cilindrul este conceput pentru a Imbunătăți stabilitatea și coordonarea, accelerarea recuperării după exercițiu și... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Accesorii Fitness
Kettler RUN 1 este echipamentul perfect pentru orice cerinta. Perfect pentru completarea antrenamentului sau ca optiune in cazul conditiilor meteo nofavorabile, aparatul are un design sportiv si in acelasi timp elegant si confortabil in tim... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Fitness Si Gimnastica Benzi De Alergare Benzi De Alergare Electrice
Coarda pentru sarit Speed Tunturi; Coarda de sărit este un accesoriu indispensabil. Este exerciţiul fitness perfect pentru a arde caloriile, a slăbi, a avea un abdomen plat şi a evita problemele de celulită. 15 minute de sărit la coar... Detalii »
Brand: Tunturi   Categorie: Accesorii Fitness
Covoras puzzle Energy Fit; 30*30*1.2cm - 12 buc; Perfecta pentru exerciții de fitness la sol, tonifierea și definirea musculaturii la domiciliu sau in salile de fitness. ... Detalii »
Brand: Energy Fit   Categorie: Accesorii Fitness
Brand: Actuell Fitness   Categorie: Dispozitive Specializate
Accesorii Fitness Power Line. Gaura alezaj 30 5 mm finisaj negru lacuit.... Detalii »
Categorie: Power Line
Accesorii Fitness Workout Line. Material antiderapant  Include curea transport  Textura rezistenta la rupere Dimensiuni: 61 x 173 x 0.6 cm... Detalii »
Categorie: Workout Line
Accesorii Fitness Workout Line. COARDA CU GREUTATI duce antrenamentele cardio la un alt nivel adaugand in manerele special concepute greutati moderate pentru a spori gradul de efort si intensitatea antrenamentelor tale. Imbunatateste-ti coordonarea generala jocul de picio... Detalii »
Categorie: Workout Line
Accesorii Fitness Balance Line. MINGEA de GIMNASTICA BASIC este deosebit de versatila si este potrivita pentru exercitii de stabilizare a echilibrului corpului dar si o piesa de rezistenta in sesiuni de antrenament eficiente. Dupa finalizarea antrenamentului mingea poate ... Detalii »
Categorie: Balance Line
Accesorii Fitness Balance Line. MINGEA de GIMNASTICA este deosebit de versatila si este potrivita pentru exercitii de stabilizare a echilibrului corpului dar si o piesa de rezistenta in sesiuni de antrenament eficiente. Dupa finalizarea antrenamentului mingea poate f... Detalii »
Categorie: Balance Line
Cardio Fitness Biciclete Eliptice. SKYLON S este noua emblema a crostrainerelor Kettler si impresioneaza atat prin design cat si prin tehnologia de inalta precizie. Este pliabil permite o amplitudine mai mare a pasului si varietate in exercitii.  Posibilitatea de a fi conec... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Biciclete Eliptice
Cardio Fitness. Un sistem de franare magnetic dependent de viteza cu rezistenta reglabila in 8 trepte 6 kg masa volantei senzori de puls incorporati in manere si un computer de antrenament usor de utilizat ce afiseaza permanet 6 caracteristici disting acea... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Cardio Fitness
Cardio Fitness Biciclete Exercitii. Noul Golf P cu ​​sistem de frânare controlat prin computer dublu-iluminat şi sportiv!Sistemul de frânare cu generator cont... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Biciclete Exercitii
Este un instrument ideal pentru antrenamentele specifice abdomenului, bratelor, coapselor si feselor. Caracterstici: Otel masiv, profil 27 mm 4 nivele de dificultate ( usor, mediu, greu, extrem) Display Cilindru moale cu amortizor, diametru... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
Banca dreapta, fixa, pentru antrenament. Este realizata din otel rezistent la tensiune, iar tapiteria DuraFirm cu finisaj dublu rezistent la rupere si zgarieturi are proprietatile spumei industriale cu densitate ridicata. Banca este ideala ... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
  • Produse Sport:
  • 1044   1 - 20