Fitness

  • Produse Sport:
  • 446   1 - 20
Covoras puzzle Energy Fit; 30*30*1.2cm - 12 buc; Perfecta pentru exerciții de fitness la sol, tonifierea și definirea musculaturii la domiciliu sau in salile de fitness. ... Detalii »
Brand: Energy Fit   Categorie: Accesorii Fitness
Coarda pentru sarit Speed Tunturi; Coarda de sărit este un accesoriu indispensabil. Este exerciţiul fitness perfect pentru a arde caloriile, a slăbi, a avea un abdomen plat şi a evita problemele de celulită. 15 minute de sărit la coar... Detalii »
Brand: Tunturi   Categorie: Accesorii Fitness
Brand: Actuell Fitness   Categorie: Covorase
Brand: Actuell Fitness   Categorie: Covorase
Brand: Actuell Fitness   Categorie: Covorase
Accesorii Fitness Power Line. Gaura alezaj 30 5 mm finisaj negru lacuit.... Detalii »
Categorie: Power Line
Accesorii Fitness Power Line. GANTERELE de NEOPREN sunt potrivite pentru a fi utilizate in timpul antrenamentului datorita suprafetei lor placuta la atingere - permitand o sustinere ferma chiar si in timpul celor mai extenuante exercitii ce produc transpiratie. Ganterel... Detalii »
Categorie: Power Line
Accesorii Fitness Power Line. Alternativa perfecta pentru cei care nu folosesc manusi. Sunt foarte flexibile se pun si se se scot foarte usor garantand un antrenament sigur si o priza buna.... Detalii »
Categorie: Power Line
Accesorii Fitness Workout Line. Material antiderapant  Include curea transport  Textura rezistenta la rupere Dimensiuni: 61 x 173 x 0.6 cm... Detalii »
Categorie: Workout Line
Accesorii Fitness Workout Line. COARDA CU GREUTATI duce antrenamentele cardio la un alt nivel adaugand in manerele special concepute greutati moderate pentru a spori gradul de efort si intensitatea antrenamentelor tale. Imbunatateste-ti coordonarea generala jocul de picio... Detalii »
Categorie: Workout Line
Accesorii Fitness Balance Line. MINGEA de GIMNASTICA BASIC este deosebit de versatila si este potrivita pentru exercitii de stabilizare a echilibrului corpului dar si o piesa de rezistenta in sesiuni de antrenament eficiente. Dupa finalizarea antrenamentului mingea poate ... Detalii »
Categorie: Balance Line
Accesorii Fitness Balance Line. MINGEA de GIMNASTICA este deosebit de versatila si este potrivita pentru exercitii de stabilizare a echilibrului corpului dar si o piesa de rezistenta in sesiuni de antrenament eficiente. Dupa finalizarea antrenamentului mingea poate f... Detalii »
Categorie: Balance Line
Cardio Fitness Biciclete Eliptice. SKYLON S este noua emblema a crostrainerelor Kettler si impresioneaza atat prin design cat si prin tehnologia de inalta precizie. Este pliabil permite o amplitudine mai mare a pasului si varietate in exercitii.  Posibilitatea de a fi conec... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Biciclete Eliptice
Cardio Fitness. Un sistem de franare magnetic dependent de viteza cu rezistenta reglabila in 8 trepte 6 kg masa volantei senzori de puls incorporati in manere si un computer de antrenament usor de utilizat ce afiseaza permanet 6 caracteristici disting acea... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Cardio Fitness
Cardio Fitness Biciclete Exercitii. Noul Golf P cu ​​sistem de frânare controlat prin computer dublu-iluminat şi sportiv!Sistemul de frânare cu generator cont... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Biciclete Exercitii
Manere pentru flotari rotative Bruce Lee; Manerele rotative va permit să obțineti rezultate mai bune in practica; Aceste manere unice rotative sunt antialunecare si dispun de manere solide si robuste; Sistem care permite mișcarea natural... Detalii »
Brand: Bruce Lee   Categorie: Accesorii Fitness
Material:77% Polyester23% Elastan... Detalii »
Brand: Adidas   Categorie: Imbracaminte Fitness
Material:48% Polyester24% Vascoza23% Bumbac5% Elastan... Detalii »
Brand: Adidas Originals   Categorie: Imbracaminte Fitness
Material:79%Polyester21%Elastan... Detalii »
Brand: Adidas   Categorie: Imbracaminte Fitness
Material:100%Polyester... Detalii »
Brand: Nike   Categorie: Imbracaminte Fitness
  • Produse Sport:
  • 446   1 - 20