Gimnastica

  • Produse Sport:
  • 595   1 - 20
Stepper Fitness Master Sport Master Up Reglabil 67 x 27 cm Stepper-ul este un aparat fitness care simuleaza urcatul scarilor antrenand astfel picioarele si muschii gluteali, conducand la arderea caloriilor in exces si o tonifiere generala a... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Steppere Steppere Aerobic
Aparat ideal pentru efectuarea exercitilor abdominale. dar nu nu numai cu GymBit Wonder Core Smart poți efectua 8 tipuri de exerciții: abdomene pentru partea superioarăși cea inferioară, flotări, podul, forfecări, pedalat, exerciții... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Si Banci Abdomen Aparate Abdomen
Bara fitness este ajustabila Diametru de 28 mm Bara este din otel cromoat Maner din neopren... Detalii »
Brand: Axer   Categorie: Fitness Si Gimnastica Bare Tractiuni
Ideala pentru yoga, pilates, stretching sau alte tipuri de exercitii. Este realizata din TPE si nu contine PVC, BPA, plumb sau alte materiale toxice. Suprafata textila anti-alunecare, chiar si atunci cand se umezeste din cauza transpiratiei... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Saltele Si Covoare Fitness Saltele Fitness
Kettler RUN 1 este echipamentul perfect pentru orice cerinta. Perfect pentru completarea antrenamentului sau ca optiune in cazul conditiilor meteo nofavorabile, aparatul are un design sportiv si in acelasi timp elegant si confortabil in tim... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Fitness Si Gimnastica Benzi De Alergare Benzi De Alergare Electrice
Accesorii Fitness Balance Line. MINGEA de GIMNASTICA BASIC este deosebit de versatila si este potrivita pentru exercitii de stabilizare a echilibrului corpului dar si o piesa de rezistenta in sesiuni de antrenament eficiente. Dupa finalizarea antrenamentului mingea poate ... Detalii »
Categorie: Balance Line
Accesorii Fitness Balance Line. MINGEA de GIMNASTICA este deosebit de versatila si este potrivita pentru exercitii de stabilizare a echilibrului corpului dar si o piesa de rezistenta in sesiuni de antrenament eficiente. Dupa finalizarea antrenamentului mingea poate f... Detalii »
Categorie: Balance Line
Este un instrument ideal pentru antrenamentele specifice abdomenului, bratelor, coapselor si feselor. Caracterstici: Otel masiv, profil 27 mm 4 nivele de dificultate ( usor, mediu, greu, extrem) Display Cilindru moale cu amortizor, diametru... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
Banca dreapta, fixa, pentru antrenament. Este realizata din otel rezistent la tensiune, iar tapiteria DuraFirm cu finisaj dublu rezistent la rupere si zgarieturi are proprietatile spumei industriale cu densitate ridicata. Banca este ideala ... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
Banca de fitness multifunctionala ideala pentru antrenamentele muschilor pectorali, biceps, abdomen, lombari si coapselor. Exercitile se executa cu ajutorul unor chingi reglabile. Banca se poate seta in 4 pozitii pentru diferite exercitii. ... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
Dimensiuni: 79 x 27 cm x10/15/20 3 Inaltime reglabila pe 3 nivele (10/15/20cm) USor de reglat prin sistem click antialunecare Picioare de cauciuc pentru a preveni zgomotul 3 extensii se potrivesc cu usurinta pentru depozitare si utilizare I... Detalii »
Brand: Axer   Categorie: Fitness Si Gimnastica Steppere Steppere Aerobic
Bicicleta de exercitii B500 de la TECHFIT este ideala pentru utilizatori de toate varstele. B500 are sistem de franare magnetica cu 10 nivele de rezistenta, volanta de 9 kg si afisaj electronic cu 6 functii. Bicicleta de exercitii de la TEC... Detalii »
Brand: Techfit   Categorie: Fitness Si Gimnastica Biciclete Eliptice Si Fitness Biciclete Fitness
Aparatul pentru tonifierea abdomenului AB 1500 de la TECHFIT antreneaza eficient atat muschii abdominali cat si muschii spatelui, bratele, soldurile, picioarele si fesele. Prevazut cu perne din spuma pentru sustinerea bratelor si a genunchi... Detalii »
Brand: Techfit   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Si Banci Abdomen Aparate Abdomen
Banda din Latex poate fi folosita pentru a stabiliza fiecare muschi - pentru ambele parti ale corpului, superioara si inferiora.Setul contine doua extensoare de tip bucla de intensitate mica si mare.... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Fitness Si Gimnastica Flexori Extensori Si Benzi De Rezistenta Elastice Extensori
-Aparat variabil pentru antrenarea muschilor abdominali;-Tije ergonomice pentru brate si suport spate mobil concomitent cu miscarea bratelor;-Poate fi folosit de asemenea si pentru antrenamentul cu haltere si poate fi combinat cu suportul d... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
Vesta reglabila cu greutate de 10kg.... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Greutati Gantere Si Bare Veste Greutati Incheieturi Si Glezne
Banca multifunctionala pentru diferite exercitii Constructie robusta Spatar reglabil Greutate maxima admisa: 250 KG Dimensiune: 158 x 59 x 123 cm Spatar: 30 x 70 cm Scaun: 45 x 34 cm Standarde: SC - EN957... Detalii »
Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
PRETUL PROMOTIONAL ESTE VALABIL DOAR PENTRU PACHETUL PRESTABILIT DE 110 KG DESCRIS MAI JOS SI DOAR CUMULAT CU ACHIZITIA UNUIA DINTRE APARATELE MULTIFUNCTIONALE POWERTEC: WB-MS, WB-LS, WB-FT, L-CG.Pachetul contine urmatoarele discuri: 1,25 K... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Greutati Gantere Si Bare Discuri
* PRETUL PROMOTIONAL ESTE VALABIL DOAR PENTRU PACHETUL PRESTABILIT DE 160 KG DESCRIS MAI JOS SI DOAR CUMULAT CU ACHIZITIA UNUIA DINTRE APARATELE MULTIFUNCTIONALE POWERTEC: WB-MS, WB-LS, WB-FT, L-CG. Pachetul contine urmatoarele discuri: 1,2... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Greutati Gantere Si Bare Discuri
Bosu ball combina toate elementele cardiovasculare de fitness si flexibilitate Combina focalizarea atat fizica cat si psihica Material: PVC Dimensiune: 60 cm Greutate produs: 3,5 kg Greutatea suportata: 220 kg... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Placi Echilibru Si Twist
  • Produse Sport:
  • 595   1 - 20