Gimnastica

  • Produse Sport:
  • 595   1 - 20
Bicicleta de exercitii B500 de la TECHFIT este ideala pentru utilizatori de toate varstele. B500 are sistem de franare magnetica cu 10 nivele de rezistenta, volanta de 9 kg si afisaj electronic cu 6 functii. Bicicleta de exercitii de la TEC... Detalii »
Brand: Techfit   Categorie: Fitness Si Gimnastica Biciclete Eliptice Si Fitness Biciclete Fitness
Ideala pentru yoga, pilates, stretching sau alte tipuri de exercitii. Este realizata din TPE si nu contine PVC, BPA, plumb sau alte materiale toxice. Suprafata textila anti-alunecare, chiar si atunci cand se umezeste din cauza transpiratiei... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Saltele Si Covoare Fitness Saltele Fitness
Banca de fitness multifunctionala ideala pentru antrenamentele muschilor pectorali, biceps, abdomen, lombari si coapselor. Exercitile se executa cu ajutorul unor chingi reglabile. Banca se poate seta in 4 pozitii pentru diferite exercitii. ... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
Aparat ideal pentru efectuarea exercitilor abdominale. dar nu nu numai cu GymBit Wonder Core Smart poți efectua 8 tipuri de exerciții: abdomene pentru partea superioarăși cea inferioară, flotări, podul, forfecări, pedalat, exerciții... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Si Banci Abdomen Aparate Abdomen
Aparatul pentru tonifierea abdomenului AB 1500 de la TECHFIT antreneaza eficient atat muschii abdominali cat si muschii spatelui, bratele, soldurile, picioarele si fesele. Prevazut cu perne din spuma pentru sustinerea bratelor si a genunchi... Detalii »
Brand: Techfit   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Si Banci Abdomen Aparate Abdomen
Bicicleta orizontala profesionala SEG 16 nivele de rezistenta Sistem de generare curent propriu (alternator) Sistem de rezistenta electric Sistem de actionare pe curea Monitor LCD Programe presetate18 Program HRC 4 Spatar reglabil Sezut reg... Detalii »
Brand: Seg   Categorie: Fitness Si Gimnastica Biciclete Eliptice Si Fitness Biciclete Fitness
Stepper Fitness Master Sport Master Up Reglabil 67 x 27 cm Stepper-ul este un aparat fitness care simuleaza urcatul scarilor antrenand astfel picioarele si muschii gluteali, conducand la arderea caloriilor in exces si o tonifiere generala a... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Steppere Steppere Aerobic
Bara fitness este ajustabila Diametru de 28 mm Bara este din otel cromoat Maner din neopren... Detalii »
Brand: Axer   Categorie: Fitness Si Gimnastica Bare Tractiuni
Bicicleta eliptica TECHFIT E500, este ideala pentru efectuarea exercitiilor usoare dar si intense. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica E500 TECHFIT vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 9 kg, asiguran... Detalii »
Brand: Techfit   Categorie: Fitness Si Gimnastica Biciclete Eliptice Si Fitness Biciclete Eliptice
Bicicleta este solutia unei siluete armonioase, tonus mai bun si a unei stari de sanatate excelenta. Alimentare proprie. 20 de niveluri de rezistenta pentru a creste intensitatea si dificultatea antrenamentului. 13 pozitii de ajustare a sez... Detalii »
Brand: Impulse Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Biciclete Eliptice Si Fitness Biciclete Fitness
Vesta reglabila cu greutate de 10kg.... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Greutati Gantere Si Bare Veste Greutati Incheieturi Si Glezne
Banda de alergare Life Span TR4000i este pliabila, potrivita pentru orice locuinta. Are un motor de 3.25 CP, iar displayul este LCD Blue Blacklit 6.5' unde sunt afisate informatii utile in timpul antrenamentului: timp, viteza, gradul de inc... Detalii »
Categorie: Fitness Si Gimnastica Benzi De Alergare Benzi De Alergare Electrice
Disc pentru pilates GB-012... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Placi Echilibru Si Twist
Discuri cauciucate - variante disponibile: 1,25 KG 2,5 KG 5 KG 10 KG 15 KG 20 KG 25 KG... Detalii »
Brand: Dayu Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Greutati Gantere Si Bare Discuri
Accesoriu aerobic foarte eficient, maximizeaza potentialul exercitiilor traditionale, ajuta la recuperarea din accidentari, conferind forta in tot corpul. Power band este ideal pentru antrenarea abdomenului, spatelui, bratelor, pieptului, p... Detalii »
Brand: Dayu fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Flexori Extensori Si Benzi De Rezistenta Elastice Benzi De Rezistenta Elastice
Kettler RUN 1 este echipamentul perfect pentru orice cerinta. Perfect pentru completarea antrenamentului sau ca optiune in cazul conditiilor meteo nofavorabile, aparatul are un design sportiv si in acelasi timp elegant si confortabil in tim... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Fitness Si Gimnastica Benzi De Alergare Benzi De Alergare Electrice
Aparat optional presa picioare,atasabila la multifunctionalele IF1860 si IF2060. Tapiteria DuraFirm cu finisaj dublu rezistent la rupere sau zgarieturi avand caracteristicile spumei industriale cu densitate ridicata,cabluri de otel cu invel... Detalii »
Brand: Impulse Fitness   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
Accesorii Fitness Balance Line. MINGEA de GIMNASTICA BASIC este deosebit de versatila si este potrivita pentru exercitii de stabilizare a echilibrului corpului dar si o piesa de rezistenta in sesiuni de antrenament eficiente. Dupa finalizarea antrenamentului mingea poate ... Detalii »
Categorie: Balance Line
Accesorii Fitness Balance Line. MINGEA de GIMNASTICA este deosebit de versatila si este potrivita pentru exercitii de stabilizare a echilibrului corpului dar si o piesa de rezistenta in sesiuni de antrenament eficiente. Dupa finalizarea antrenamentului mingea poate f... Detalii »
Categorie: Balance Line
Este un instrument ideal pentru antrenamentele specifice abdomenului, bratelor, coapselor si feselor. Caracterstici: Otel masiv, profil 27 mm 4 nivele de dificultate ( usor, mediu, greu, extrem) Display Cilindru moale cu amortizor, diametru... Detalii »
Brand: Master Sport   Categorie: Fitness Si Gimnastica Aparate Multifunctionale
  • Produse Sport:
  • 595   1 - 20