Ergometre

Branduri: Sport Vision
  • Produse Sport:
  • 7   1 - 7
Cardio Fitness Ergometre. Intrarea in lumea ergometrului Kettler se face in termeni de ergonomie si control al puterii celelalte caracteristici in nici un caz inferioare. Un computer de antrenament usor de folosit cu 3 programe incluse cu receptor de puls integrat (... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Ergometre
Cardio Fitness Ergometre. Intrarea in lumea ergometrului Kettler se face in termeni de ergonomie si control al puterii celelalte caracteristici in nici un caz inferioare. Un computer de antrenament usor de folosit cu receptor de puls integrat (compatibil POLAR) prog... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Ergometre
Brand: Sport Vision   Categorie: Ergometre
Cardio Fitness Ergometre. Ergometrul Kettler E7 este varful de gama din seria E. Functiile de ajustare display-ul mare fac din acest ergometru bicicleta ideala pentru intreaga familie. Oricine poate folosi E7 pentru a se bucura de un antrenament ideal. Computerul of... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Ergometre
Cardio Fitness Ergometre. AXIOM este modelul de top al ergometrelor Kettler. Masa maxima admisa de 180kg si rezistenta maxima de 600 watti fac din acest ergometru un partener de antrenament solid si puternic. Display-ul albastru 8 programe de antrenament si sistemul... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Ergometre
Cardio Fitness Ergometre. Modelul extins al noului E-Series cu o poziţie de şedere deosebit de confortabila si sigura ofera o pregatire ideala pentru toata lumea. Ghidonul şi cadrul extins faciliteaza asezarea si ridicarea. Calculatorul de a... Detalii »
Categorie: Ergometre
Cardio Fitness Ergometre. Controlul inovativ al ergometrului ERGO S prin smartphone face ca antrenamentul cardio sa fie ingenios de simplu si il tranforma intr-o noua experienta.  Manerele si scaunul sunt reglabile pentru un comfort maxim iar ajustarea scaunul este... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Ergometre
  • Produse Sport:
  • 7   1 - 7