Leagane

  • Produse Sport:
  • 12   1 - 12
Brand: Sport Lain   Categorie: Leagane
Brand: Aminostar   Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. -Pentru echiparea turnului de joaca;-Leagan cu franghii reglabile si carlige de siguranta;-Fixare: 2 ancore de sol pentru fixarea in beton oferind o rezistenta sporita.-Datorita sforii suspens... Detalii »
Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. - Cadru fabricat din otel de precizie acoperit cu poliester- Bord leagan cu franghii reglabile si carlige de siguranta- Optional scaun pentru bebelusi gondola swing sau balansoar suspendat- ... Detalii »
Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. - Cadru fabricat din otel de precizie acoperit cu poliester- 2 sezuturi interschimbabile cu corzi reglabile și cârlige de siguranta- Optional scaun pentru bebelusi gondola swing si baloansoar suspendat- Cleme... Detalii »
Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. Leaganul cu gondola este format din structura tubulara din otel acoperita cu poliester. Leaganul este ajustabil si prezinta carlige de siguranta. Gondola are scaunul din plastic si prezinta sistem de suspensie cu protectie. ... Detalii »
Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. Leaganul dublu cu balansoar are structura tubulara din otel acoperit cu poliester. Cele doua leagane prezinta franghii ajustabile si carlige de siguranta. Balansoarul are scaune din plastic si sistem de siguranta impotriva rotirii 360 de... Detalii »
Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. - Cadru fabricat din otel de precizie acoperit cu poliester- Sezut interschimbabil cu corzi reglabile și cârlige de siguranta- Gondola cu protectie imbunatatita la impactul cu colturile ... Detalii »
Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. Leaganul cu gondola si balansoar este format din structura tubulara din otel acoperita cu poliester.               Leaganul este ajustabil si prezinta carlige de siguranta. Gondola si balansoarul au scaune din plastic si prezinta... Detalii »
Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. - Cadru fabricat din otel de precizie acoperit cu poliester- Un sezut interschimbabil cu corzi reglabile și cârlige de siguranta- O gondola cu protectie imbunatatita la impactul cu colturile ... Detalii »
Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. Cadru fabricat din otel de precizie acoperit cu poliester- Un sezut interschimbabil cu corzi reglabile și cârlige de siguranta- Jgheab glisant cu un conector pentru furtun de apa suprafata de alunecare... Detalii »
Categorie: Leagane
Jucarii Echipamente De Joaca Leagane. Turnul cu doua leagane prezinta un invelis de protectie durabil optimizat pentru joaca in turn. Turnul este din plastic de inalta calitate. Cele doua leagane au sfori ajustabile si carlige de siguranta.Pentru o protectie sporita se po... Detalii »
Categorie: Leagane
  • Produse Sport:
  • 12   1 - 12