Tobogane

  • Produse Sport:
  • 4   1 - 4
Jucarii Echipamente De Joaca Tobogane. Toboganul Water Slide include conector pentru furtunul cu apa iar scara prezinta manere si trepte cu sistem anti-derapant. Nu necesita ancorare fiind foarte stabil prin baza foarte mare. Inaltime: 100 centimetri.... Detalii »
Categorie: Tobogane
Jucarii Echipamente De Joaca Tobogane. Toboganul metalic este realizat din otel galvanizat. Scara prezinta manere si trepte anti-derapante. Extensia de plastic ofera o protectie sporita.   Inaltimea toboganului este de 144 centimetri.Greutate: 37 kilog... Detalii »
Categorie: Tobogane
Jucarii Echipamente De Joaca Tobogane. Toboganul din plastic  are o lungime a pistei de 255 centimetri. Scara prezinta manere si trepte cu sistem anti-derapant. Nu necesita ancorare fiind foarte stabil prin baza foarte mare. Inaltime: 145 centimetri.... Detalii »
Categorie: Tobogane
Jucarii Echipamente De Joaca Tobogane. Acoperis confectionat din tesatura rezistenta la folosire indelungataPlacaje din plastic de inalta calitate4 ancore pentru fixarea pe sol sau in beton pentru mai multa rezistentaLungime jgheab... Detalii »
Categorie: Tobogane
  • Produse Sport:
  • 4   1 - 4